yritykset

Mustaviitta tarjoaa monenlaisia yrityksille tarkoitettuja kuvauspalveluita. Olipa liiketoiminta sitten yksinyrittämistä tai isomman puljun pyörittämistä, täältä löytyy teille sopiva tuote. Mikäli etsimäänne ei löydy, sivun lopussa olevasta taikanapista pääset ottamaan yhteyttä ja kysymään lisätietoja sekä tarkennuksia.

Tapahtumakuvaus

Jokainen häppeninki ansaitsee (yleensä) tulla ikuistetuksi. Olipa kyseessä bileet, gaalat, festarit, konferenssit tai mitä ikinä hulabaloota, sen dokumentaarinen kuvaus on paikallaan. Hyvissä ajoin tehdyllä varauksella saat kuvaajan, joka taltioi tapahtuman tehokkaasti yhden illan juhlista viikonlopunkin mittaisiin tapahtumiin.

Hinnat alkaen 500€

Katso lisää Hinnasto-sivulta.

Henkilökuvaus

Jokainen yrittäjä on kuvien arvoinen. Mustaviitta ikuistaa kuviksi sisäisen yrittäjäpersoonasi teit sitten mitä tahansa liiketoimintaa.

Alk. 275€

Katso lisää Hinnasto-sivulta.

 

Yrityskuvaus

Kato kun meillä tehdään töitä. Yrityskuvauksessa taltioidaan yrityksen arkea sellaisena kuin se on. Mahdollisten asiakkaiden läsnäolo ja heidän yksityisyytensä otetaan huomioon kuvauksien aikana.

Alk. 500€

Katso lisää Hinnasto-sivulta.

Henkilöstökuvaus

Ketä teillä siellä on töissä? Henkilöstökuvauksessa otetaan perinteisiä studiokuvia tai miljööpainotteisia fotoja henkilökunnastasi, jotka soveltuvat CV:hen ja LinkedIniin profiilikuviksi. Myös ryhmäkuvat ovat mahdollisia.


Alk. 375€

Katso lisää Hinnasto-sivulta.